Viziune

Înființată în 2018, Flapping Travel&Events este o agenție de turism care are la bază experiența fondatorilor săi de a oferi produse turistice la cel mai înalt nivel.

Echipa

Expertii noștri au o experiență de peste 15 ani în domeniul turistic și evenimente cu acreditări IATA, Dertour, Ministerul Turismului, Worldspan.

Servicii de turism

Determinarea de a ne dezvolta în permanență într-un domeniu într-o continuă mișcare constituie premisa agenției noastre. Credem în dezvoltare strategică pe termen lung, care să aibă la bază un sistem solid de valori. Aspirăm să devenim partenerul dumneavoastră de călătorie, realizând fiecare vacanță cu profesionalismul, grija și atenția pe care le alocăm propriilor vacanțe. Raport optim preț-calitate și siguranța serviciilor.
Serviciile oferite de Flapping Travel&Events:

  • consiliere și asistență în alegerea vacanței dumneavostră: chartere, circuite culturale, city break, senior voyage, vacanțe tip tailor made;
  • rezervări bilete de avion pe rute interne și intrenaționale;
  • servicii de cazare în România;
  • rezervări hoteliere în orice destinație;
  • servicii rent a car și transfer;
  • încheiere asigurări de călătorie în străinătate.

Servicii evenimente

Compartimentul de evenimente al Flapping Travel & Events , bazându-se pe experiența si dăruirea echipei, organizează evenimente corporate, conferințe, seminarii, team-building, lansări de produse, incentivuri. Vă vom consilia în alegerea locației, serviciilor, a temei, etc, asigurându-vă de standarde înalte de lucru și optimizarea costurilor.

Promovare PPC

Departamentul nostru specializat în Marketing este alături de dumneavoastră pentru a vă face remarcați în mediul online. Serviciile Pay Per Click sunt de altfel o altă pasiune, pe care punem foarte mult accent.